top of page
WhatsApp Image 2024-04-11 at 11.00.11.jpeg

De founders

De founders, Yester (algemeen directeur in opleiding) en Karen (algemeen/creatief directeur) delen samen een enorme hoeveelheid aan kennis, ervaring, gedrevenheid en plezier als het gaat om het voorrecht om anders te zijn. In de praktijk en het leven van alledag kiezen zij heel bewust voor een omgeving waar iedereen anders is en dus zichzelf kan zijn. Voor hen een onuitputtelijke bron van inspiratie, verwondering, informatie en ervaring om betekenis te kunnen geven aan de zorg die de KAAT professionals bieden. 

IMG_0180.jpg

De KAAT professionals brengen ieder hun eigen vaardigheden, kwaliteiten, talenten, persoonlijkheid, kennis, ervaringen, gedrevenheid mee op de werkvloer bij KAAT. 

Het begeleiden en ondersteunen van de deelnemers en hun directe omgeving is bij KAAT gericht op inclusiviteit. Waarbij het elkaar complimenteren of aanspreken op het gedrag en het handelen een vanzelfsprekendheid is, zonder voorbij te gaan aan jou als mens. 

 

KAAT is ervan overtuigd dat je het verschil kan maken door elke dag te doen wat je kan, hulp te vragen waar nodig en de ander kan zien voor wie hij/ zij is. Bij KAAT gaat het om jou, jij als compleet mens. Om die reden werkt KAAT samen met mensen die de missie van KAAT leven; 1 wereld met verschil. Elke dag laten zien hoe mooi en leuk het leven is door verschillend gelijk te zijn en zo het verschil te maken, omdat anders zijn een voorrecht is.

De founders

bottom of page